Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Meliskerke

Door het installeren van een alarmsysteem in Meliskerke kan je met een gerust hart de deur uit. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, geeft een melding bij een inbraakpoging en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Ook heeft het huisalarm ook een melding bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze handige keuzehulp check je praktische informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Verder vergelijk je hier mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Meliskerke en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-meliskerke

Alarminstallatie Meliskerke laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij ongewone situaties gaat vaak een sirene af en ontvang jij op je telefoon een melding. Soms is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De beveiliger bekijkt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Meliskerke? Hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Aan de hand hiervan markeer je welke risicovolle plekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en is een stuk flexibeler. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Afsluitend heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Meliskerke en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De specialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Meliskerke?

Krijg verschillende offertes van bedrijven uit jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Veere beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening. Eveneens moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot +/- €1200,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijs inclusief installatie: €1200,00 tot +/- €1850,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bedrade onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1900,00 tot €2000,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Meliskerke.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Meliskerke (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, als je het laat plaatsen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de onderstaande tabel bekijk je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Meliskerke. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Axis en GP. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Koudekerke, Biggekerke, Grijpskerke en Aagtekerke.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de kans op inbraak in Meliskerke te beperken. Check ook extra informatie over Brandbeveiliging.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Meliskerke vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een ingenieuze alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Dikwijls kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en D-Link, Foscam, TP-Link, Bosch, EZVIZ + Yale, Hombli, Eufy, Arlo, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Meliskerke?

De kosten van een slim alarmsysteem in Meliskerke voor thuis liggen ongeveer tussen de €375,00 en €1275,00. De echte prijs is afhakelijk van het type installatie, extra services zoals camera’s of gasmelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij onraad en inbraak checkt de centralist wat er gaande is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij overval, inbraak of brand. Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 en +/- €47,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij detectie krijg je direct een melding. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een set met analoge camera’s, vanaf €250,00 per stuk. Wil je maximale veiligheid met HD camera’s om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €600,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Meliskerke.


Postcodegebied: 4365

Plaats een reactie