Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Koudekerke

Door middel van een alarmsysteem in Koudekerke kan je met een gerust hart de deur uit. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, beperkt de eventuele schade en geeft je een gerust en veilig gevoel. Als extra voordeel heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. Met onze speciale keuzehulp check je populaire info over de meest populaire systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien bekijk je op dit portaal bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Koudekerke en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-koudekerke

Alarminstallatie Koudekerke installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektrisch systeem dat notificaties verstuurt bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Als extra optie wordt jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een agent analyseert de situatie en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Koudekerke? Hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor ontdek je welke toegangsplekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld systeem moeten er overal draden worden getrokken waardoor het nauwelijks storingen kent. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride inrichting werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, SMS, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor extra service van een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Mogelijk kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Koudekerke en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen ingeven die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Koudekerke?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven uit de buurt

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente Veere beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene. Eveneens moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, met units die werken met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Investering inclusief montage: €825,00 tot +/- €2050,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarief inclusief installatie: €925,00 oplopend tot €2050,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze componenten.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1550,00 tot circa €2050,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Koudekerke.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, pas, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Koudekerke (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In deze tabel check je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Koudekerke. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Honeywell en Hemmink. Je kunt ook doorklikken naar verkooppunten en leveranciers Biggekerke, Zoutelande, Meliskerke en Grijpskerke.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de kans op inbraak in Koudekerke te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Brandblusser.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Koudekerke vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel met veel kennis over het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Regelmatig kunnen ze jou ook helpen met extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, Bosch, TP-Link, EZVIZ, D-Link & Hombli, Yale, Netamo, Arlo, Eve.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Koudekerke?

De kosten van een slim alarmsysteem in Koudekerke voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €375,00 en €825,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. het type installatie, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, het aantal ruimtes, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt de centralist direct wat er precies gebeurt en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een agent belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 en €47,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een foute beweging krijg je direct een melding. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal er geen sirene afgaan, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €175,00 per camera. Heb je liever een oplossing met HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Koudekerke.


Postcodegebied: 4361, 4370, 4371

Plaats een reactie