Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Luyksgestel

Door middel van een alarmsysteem in Luyksgestel schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Dit alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Eveneens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp delen wij handige details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Tevens verstrekken we op dit platform landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Luyksgestel en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-luyksgestel

Alarminstallatie Luyksgestel laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat een signaal geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging zal het alarm worden geactiveerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In sommige situaties is jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. De centralist analyseert de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Luyksgestel? In dit handige stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie weet je welke toegangsplekken verzegeld moeten worden met een sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: bewegingsmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, rookmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Luyksgestel en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De specialist hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij abnormale gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Luyksgestel?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven uit jouw regio

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Flink wat huizen in de gemeente Bergeijk beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het is heel snel te installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Onkosten inclusief montage: €750,00 tot wel €1650,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het onderhoud is minder complex, je hebt feitelijk nooit last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Onkosten inclusief installatie: €1300,00 – €2000,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bekabelde sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1700,00 oplopend tot €2100,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Optioneel kan je kiezen voor verschillende extra opties en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Luyksgestel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, pincode, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Luyksgestel (februari 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In dit overzicht bieden wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Luyksgestel. Zij kunnen je helpen met merken zoals Masterlock en EI Electronics. Je bekijkt hier ook installatiebedrijven en leveranciers in Heeze, Leende, Westerhoven en Riethoven.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden handig tips om de opties voor inbraak in Luyksgestel te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Brandbeveiliging.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Luyksgestel vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Zij bieden een slimme alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Meestal bieden zij de optie tot een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, Bosch, Somfy, TP-Link, D-Link of Arlo, Netamo, Hombli, Yale, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Luyksgestel?

De kosten van een slim alarmsysteem in Luyksgestel voor thuis liggen tussen de €475,00 en €1025,00. De totaalprijs wordt gecalculeerd door de soms van het gekozen systeem, de additionele services zoals een beveiligingscamera of brandmelder, de grootte van de woning en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij onraad en inbraak bekijkt een medewerker meteen wat de actuele status is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker van de meldkamer probeert bewoners meteen te bellen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en +/- €32,50 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een verdachte poging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, SMS, e-mail, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €150,00 per unit. Voorkeur voor een systeem met HD-beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €450,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Luyksgestel.


Postcodegebied: 5575

Plaats een reactie