Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Goes

Door het installeren van een alarmsysteem in Goes beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Als extra voordeel kan een huisalarm een signaal geven bij brand, gas of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp doorzoek je handige info over de soorten systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop tonen wij op deze pagina bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Goes en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-goes

Alarminstallatie Goes aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch apparaat dat een (stil) alarm afgeeft bij onraad en inbraak. Bij een foute beweging slaat het alarm aan en krijg je meteen melding op je smartphone. Indien gewenst is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een specialist onderzoekt de melding en belt direct de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Goes? In ons speciale stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Op deze manier bepaal je welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren, bewegingsmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Type alarmering

  We differentiëren diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om de pakkans te vergroten heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul eerst jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Binnen enkele dagen ontvang je verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Goes en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op het afgesproken moment. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd wanneer het alarm gaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Goes?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven in jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer woningen in de gemeente Goes hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders, buitensirene, meldkamer koppeling. Eveneens moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna lees je er alles over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, de sensoren werken op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijs inclusief montage: €825,00 – €1750,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €900,00 – €2050,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bedrade onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen neem je draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1350,00 tot circa €2200,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Goes.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Goes (juli 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de onderstaande tabel vind je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Goes. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Friedland en Heek. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Noord-Beveland, Sluis, Borsele en Kapelle.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. Hierna delen we praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Goes te limiteren. Check ook extra informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Goes vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een slimme alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Doorgaans werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, D-Link, EZVIZ, Foscam, Bosch of Arlo, Netamo, Eufy, Hombli, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Goes?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Goes voor thuis liggen tussen de €575,00 en €1325,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert analyseert een operator wat de situatie is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De beveiliger probeert bewoners meteen te bellen Bij brand, inbraak of een overval Door gebruik te maken van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 & €40,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij verdachte omstandigheden krijg je direct een melding. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. Bij een stil alarm zal er geen sirene afgaan, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een bedrade camera vanaf €250,00 p/stuk. Zoek je haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Plaats dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €450,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Goes.


Postcodegebied: 4458, 4460, 4461, 4462, 4463, 4464, 4465, 4472

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie