Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kapelle

Door middel van een alarmsysteem in Kapelle is jouw woning dag en nacht beveiligd. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij onraad en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Eveneens signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. In onze handige keuzehulp lees je handige info over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je op dit portaal landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Kapelle en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-kapelle

Alarminstallatie Kapelle laten plaatsen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een signalering gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Als extra optie is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De beveiliger volgt de situatie meteen op en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kapelle? In dit handige stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op die manier bepaal je welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met betrekking tot inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, gasdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bekabelde optie zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, SMS, E-mail, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een accurate melding voor de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kapelle.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De woningbeveiliger geeft altijd een goed instructie. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen ingeven die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Kapelle?

Bekijk actuele prijzen bij beveiligingsbedrijven in jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Kapelle beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening, buitensirene, camerabewaking. Tevens dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €825,00 tot €1650,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een waterdicht systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijzen inclusief installatie: €1125,00 tot wel €1950,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde componenten, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1500,00 tot ongeveer €2200,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra componenten en slimme beveiliging voor extra comfort. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Kapelle.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, ID, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kapelle (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de bijgaande tabel tonen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kapelle. Zij kunnen je helpen met merken zoals Risco en Dahua. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Borsele, Goes, Reimerswaal en Vlissingen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Kapelle te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Kapelle vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een intelligente alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Dikwijls kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, Somfy, EZVIZ, D-Link, Bosch & Yale, Arlo, Eve, Eufy, Netamo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Kapelle?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Kapelle voor thuis liggen tussen de €325,00 en €1150,00. De exacte prijs is afhakelijk van het soort alarm, extra opties zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Op het moment dat er een melding binnenkomt controleert een centralist wat er aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker van de meldkamer belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een noodsituatie Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en €35,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een verdachte poging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een set met analoge camera’s, vanaf €275,00 per unit. Voorkeur voor optimaal gedetailleerd beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Probeer dan een HD IP camera vanaf €475,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Kapelle.


Postcodegebied: 4420, 4421

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie