Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wemeldinge

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Wemeldinge verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, geeft een melding bij een inbraakpoging en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarnaast signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkages. In onze handige keuzehulp verstrekken we betrouwbare details over de verschillende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste tonen wij op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Wemeldinge en vind je slimme tips tegen inbraak.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-wemeldinge

Alarminstallatie Wemeldinge laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij beweging slaat het alarm aan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een expert kijkt direct mee en neemt direct contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Wemeldinge? In het volgende stukje lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken de risico’s het grootst zijn. Op deze manier markeer je welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, gasdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld huisalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan verschillende alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, SMS, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Desgewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wemeldinge en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven die ingelicht moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Wemeldinge?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Kapelle hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening. Evenzeer heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 tot wel €2000,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €1100,00 tot +/- €1650,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn maak je gebruik van draadloze componenten.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1200,00 oplopend tot €2450,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Wemeldinge.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, ID, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wemeldinge (mei 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Toch, wanneer je dit laat doen door een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In deze tabel bekijk je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wemeldinge. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als INIM en Eurosafe. Of zoek door naar aanbieders en bedrijven in s-Gravenpolder, Hoedekenskerke, Schore en Hansweert.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we goed werkende tips om de opties voor inbraak in Wemeldinge te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Stil alarm.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Wemeldinge vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Zij bieden een complete alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Vaak werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, TP-Link, Foscam, D-Link, Somfy & Eve, Netamo, Eufy, Hombli, Yale.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Wemeldinge?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Wemeldinge voor thuis liggen gemiddeld tussen de €425,00 en €1350,00. De uiteindelijke prijs hangt af van welk alarm je kiest, extra opties zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt de centralist direct wat er precies gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker van de meldkamer belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een geverifieerde alarmmelding Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en €52,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een signalering wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €300,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera voor €450,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Wemeldinge.


Postcodegebied: 4424

Plaats een reactie