Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem s-Gravenpolder

Door middel van een alarmsysteem in s-Gravenpolder heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een eigen alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Evenzeer zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp doorzoek je uitgebreide info over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste vergelijk je op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in s-Gravenpolder en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-s-gravenpolder

Alarminstallatie s-Gravenpolder aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij beweging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. In veel gevallen wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een agent bekijkt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in s-Gravenpolder? Hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en controleer waar inbrekers binnen kunnen komen. Zo kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor SMS, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in s-Gravenpolder en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in s-Gravenpolder?

Vraag offertes op bij bedrijven in de buurt

Tips: Type beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Borsele houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Tevens kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Investering inclusief montage: €650,00 tot ongeveer €1950,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Investering inclusief installatie: €1250,00 tot €1700,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bedrade componenten, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1300,00 tot ongeveer €2100,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna lees je meer over veilig wonen in s-Gravenpolder.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, druppel, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in s-Gravenpolder (mei 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de tabel hieronder vind je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in s-Gravenpolder. Zij kunnen je helpen met merken zoals Sandisk en First Alert. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Hoedekenskerke, Kwadendamme, Wemeldinge en Schore.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in s-Gravenpolder te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Toegangscontrole.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf s-Gravenpolder vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Zij bieden een zeer veilige alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Meestal werken zij met een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, Somfy, D-Link, TP-Link, EZVIZ + Hombli, Netamo, Arlo, Yale, Eve.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in s-Gravenpolder?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in s-Gravenpolder voor thuis liggen je tussen de €325,00 en €1500,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, de grootte van het huis, en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij calamiteiten analyseert een operator of er een dreigende situatie is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De beveiliger belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een overval, inbraak of brand Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en +/- €50,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging wordt er een melding afgegeven. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor doorschakeling naar meldkamer, SMS, lichtalarm, e-mail. In het geval van een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 per unit. Voorkeur voor optimaal gedetailleerd beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Plaats dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur s-Gravenpolder.


Postcodegebied: 4430, 4431

Plaats een reactie