Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Malden

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Malden is jouw woning dag en nacht beveiligd. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij een inbraak en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij water (lekkage), brand en gas. In de praktische keuzehulp check je betrouwbare details over de verschillende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast tonen wij op dit platform mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Malden en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-malden

Alarminstallatie Malden plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij onraad gaat vaak een luid alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Als extra optie is jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De operator bekijkt de situatie en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Malden? In het gedeelte hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar de risico’s het grootst zijn. Op deze manier maak je een plan welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bedraad systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, telefonische oproep, SMS, geluidsalarm. Een interessante keuze is een professionele integratie met de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Malden en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De installateur legt precies uit hoe het systeem werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen doorgeven die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Malden?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs uit de regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer woningen in de gemeente Heumen hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, afstandsbediening, camerabewaking, bewegingsmelders, rookmelders. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €1850,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €975,00 tot €2100,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt installeer je bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze componenten.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1250,00 – €2450,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Malden.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, ID, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Malden (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Maar, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel vind je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Malden. Zij hebben ervaring met merken als Newlec en PowerCell. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Molenhoek, Mook, Kekerdom en Leuth.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven populaire tips om de kans op inbraak in Malden te limiteren. Check ook extra informatie over Stil alarm.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Malden vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een slimme alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Meestal kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, Foscam, D-Link, Bosch, EZVIZ + Eufy, Yale, Hombli, Eve, Netamo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Malden?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Malden voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €1500,00. De daadwerkelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen analyseert een operator of er een dreigende situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker waarschuwt de bewoners bij een noodgeval Met Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijzen van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 & €30,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij onraad kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook lichtalarm, e-mail, telefonische oproep, SMS. Indien je het stille alarm aanzet weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat je beelden terug kunt kijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een aantal slimme camera’s, vanaf €150,00 per stuk. Liever een systeem met HD-beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €425,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Malden.


Postcodegebied: 6580, 6581

Plaats een reactie