Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kekerdom

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Kekerdom is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij een inbraak en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Tevens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we goede details over de meest bekende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Daarnaast bieden we op deze pagina toonaangevende beveiligingsbedrijven in Kekerdom en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-kekerdom

Alarminstallatie Kekerdom laten plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij beweging zal het alarm afgaan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In sommige situaties wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een professional volgt de situatie meteen op en belt direct de bewoners. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kekerdom? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan markeer je welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Populaire keuze zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  Er zijn allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de een speciale meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt zo snel mogelijk allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kekerdom.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De installateur demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Kekerdom?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in direct regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Flink wat huizen in de gemeente Berg en Dal hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening. Tevens heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, dat werkt op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €725,00 tot +/- €1650,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt weinig last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Prijs inclusief installatie: €1250,00 oplopend tot €2300,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Investering inclusief aanleggen: €1950,00 tot circa €1950,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Kekerdom.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pas, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kekerdom (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de bijgaande tabel check je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kekerdom. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Siegen en PowerSonic. Of klik door voor bedrijven en leveranciers in Malden, Molenhoek, Leuth en Erlecom.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Kekerdom te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Sirenes.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Kekerdom vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die jou ondersteunen bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een intelligente alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In potentie werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en D-Link, EZVIZ, Bosch, Somfy, Foscam of Eve, Arlo, Hombli, Yale, Eufy.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Kekerdom?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Kekerdom voor thuis liggen je tussen de €550,00 en €1275,00. De totale prijs komt tot stand door het gekozen systeem, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en het onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij onraad en inbraak analyseert een operator wat er precies gebeurt en wie er ingeschakeld moet worden. Een specialist belt direct de bewoners of andere contactpersonen in het geval van een inbraak of brand. Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 en €32,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, SMS, lichtalarm, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €500,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Kekerdom.


Postcodegebied: 6579

Plaats een reactie