Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Leuth

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Leuth is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Tevens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkages. Met onze speciale keuzehulp bieden we uitgebreide details over de meest populaire systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Verder bieden we hier bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Leuth en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-leuth

Alarminstallatie Leuth installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij beweging, glasbreuk of rook. Bij onraad zal het alarm worden geactiveerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Als extra optie wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt de melding en probeert contact te leggen met de klant (de bewoner). Bij brand, inbraak of een overval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Leuth? In dit handige stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken de zwakke plekken liggen. Daardoor maak je een plan welke toegangsplekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. De hybride mogelijkheid een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden diverse alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook lichtalarm, telefonische oproep, SMS, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van een speciale meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Indien gewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Leuth.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De medewerker geeft een uitleg over de werking van het systeem. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Leuth?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven uit jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer mensen in de gemeente Berg en Dal hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders. Verder heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het onderstaande blok zetten we het e.e.a. verder uiteen.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 oplopend tot €1400,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijzen inclusief installatie: €950,00 tot +/- €1700,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De betrouwbaarheid is hoog, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1950,00 tot ongeveer €2900,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Leuth.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Leuth (mei 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In dit overzicht bieden wij de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Leuth. Zij werken met gangbare merken als Viper en Urmet. Of bekijk verkooppunten en leveranciers Kekerdom, Malden, Erlecom en Ooij.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven goed werkende tips om de opties voor inbraak in Leuth te verkleinen. Lees ook meer info over Bewegingsmelder.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Leuth vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Mogelijk kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, Bosch, EZVIZ, TP-Link, Somfy & Eufy, Netamo, Yale, Eve, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Leuth?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Leuth voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €500,00 en €1150,00. De totale prijs hangt af van het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt checkt de centralist wat de situatie is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker van de meldkamer zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen in het geval van een inbraak of brand. D.m.v. Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De extra kosten van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 & €37,50 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een signalering wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €225,00 per stuk. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €550,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Leuth.


Postcodegebied: 6578

Plaats een reactie