Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hoedekenskerke

Met een alarmsysteem in Hoedekenskerke voel je je een stuk veiliger thuis. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Zo’n alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarbij waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. In onze handige keuzehulp vind je praktische details over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bieden we op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Hoedekenskerke en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-hoedekenskerke

Alarminstallatie Hoedekenskerke aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een foute beweging zal het alarm worden geactiveerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In veel gevallen wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een expert bekijkt de situatie en neemt telefonisch contact op met de betrokken klant. Als er sprake is van inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hoedekenskerke? In het volgende stukje lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, magneetcontacten, glasbreuksensoren, rookmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit meerdere type alarmen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, telefonische oproep, SMS, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hoedekenskerke.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De beveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Hoedekenskerke?

Vraag offertes op bij experts in jouw regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Borsele beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, dat werkt op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €2000,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Onkosten inclusief installatie: €1300,00 – €2000,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kies je voor draadloze componenten.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1950,00 tot wel €2950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Hoedekenskerke.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, pincode, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hoedekenskerke (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de tabel hieronder tonen wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hoedekenskerke. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als GigaMedia en Eyseo. Je bekijkt hier ook installateurs en bedrijven in Kwadendamme, Baarland, s-Gravenpolder en Wemeldinge.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen goed werkende tips om de kans op inbraak in Hoedekenskerke te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Seniorenalarm.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Hoedekenskerke vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een zeer veilige alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Mogelijk werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Bosch, Somfy, Foscam, D-Link, EZVIZ of Yale, Arlo, Hombli, Eufy, Netamo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Hoedekenskerke?

De kosten van een slim alarmsysteem in Hoedekenskerke voor thuis liggen tussen de €550,00 en €1475,00. De exacte prijs wordt beïnvloed door het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij brand, inbraak of glasbreuk analyseert een operator wat er aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een expert waarschuwt de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €17,50 en €52,50 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij detectie krijg je direct een melding. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, SMS, e-mail, telefonische oproep. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een mix van enkele losse camera’s, vanaf €175,00 per unit. Voorkeur voor een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera, te bestellen vanaf €475,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Hoedekenskerke.


Postcodegebied: 4433

Plaats een reactie