Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwerbrug aan den Rijn

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Nieuwerbrug aan den Rijn kan je met een gerust hart de deur uit. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij onraad en geeft je een gerust en veilig gevoel. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp bieden we handige details over de beschikbare systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Bovendien tonen wij op deze site bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Nieuwerbrug aan den Rijn en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-nieuwerbrug-aan-den-rijn

Alarminstallatie Nieuwerbrug aan den Rijn plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een verdachte poging wordt het alarm getriggerd en krijg je een melding op je smartphone. In veel gevallen is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker bekijkt wat er aan de hand is en neemt direct contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Als er sprake is van inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwerbrug aan den Rijn? Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en kijk waar de zwakke plekken liggen. Met deze informatie kom je erachter welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, SMS, lichtalarm, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwerbrug aan den Rijn en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De beveiligingsspecialist demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Nieuwerbrug aan den Rijn?

Vergelijk tarieven van specialisten in jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Heel veel mensen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene. Eveneens heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Het is eenvoudig aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €800,00 – €1200,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, minder storingsgevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Investering inclusief installatie: €1225,00 tot +/- €2050,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bedrade onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1650,00 – €2250,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Nieuwerbrug aan den Rijn.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, ID, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwerbrug aan den Rijn (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de tabel hieronder bekijk je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwerbrug aan den Rijn. Zij werken met gangbare merken als JAGO en Zorg Totaal. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Noorden, Zevenhoven, Bodegraven en Koudekerk aan den Rijn.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we populaire tips om de opties voor inbraak in Nieuwerbrug aan den Rijn te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Seniorenalarm.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuwerbrug aan den Rijn vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een slimme alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Mogelijk werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, Foscam, Somfy, EZVIZ, Bosch of Arlo, Eufy, Hombli, Eve, Yale.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Nieuwerbrug aan den Rijn?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Nieuwerbrug aan den Rijn voor thuis liggen tussen de €550,00 en €875,00. De exacte prijs komt tot stand door het type installatie, extra opties zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Als het alarm een signaal opvangt wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een expert stelt woningeigenaren op de hoogte in het geval van een inbraak of brand. Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en +/- €42,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een signalering krijg je direct een melding. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Daarnaast kan je ook kiezen voor: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een voordelige mogelijkheid is een bedrade camera vanaf €250,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Nieuwerbrug aan den Rijn.


Postcodegebied: 2415

Plaats een reactie