Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Noorden

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Noorden beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Dit alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, beperkt de eventuele schade en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Als extra voordeel kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp doorzoek je praktische informatie over de soorten systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend doorzoek je op deze site een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Noorden en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-noorden

Alarminstallatie Noorden laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingsinstallatie dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij ongewone situaties gaat het alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Tegen extra betaling wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De centralist onderzoekt de melding en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Noorden? In het gedeelte hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en ontdek zo waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Met deze informatie maak je een plan welke risicovolle plekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren diverse type alarmeringen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor extra service van de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Noorden en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De expert legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een goed alarmsysteem kopen in Noorden?

Vraag offertes op bij experts uit de buurt

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Nieuwkoop houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders. Tevens heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 oplopend tot €2000,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De werking is erg nauwkeurig, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1000,00 oplopend tot €2200,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1550,00 tot €2200,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Noorden.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, druppel, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Noorden (juli 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel tonen wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Noorden. Zij werken met gangbare merken als Masterlock en Tzunali. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Zevenhoven, Nieuwveen, Nieuwerbrug aan den Rijn en Bodegraven.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden praktische tips om de opties voor inbraak in Noorden te verkleinen. Check ook extra informatie over Meldkamer.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Noorden vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven met veel kennis over het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze aanbieders faciliteren een zeer veilige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Optioneel kunnen ze jou ook helpen met koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, Bosch, EZVIZ, D-Link, TP-Link & Netamo, Eufy, Hombli, Eve, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Noorden?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Noorden voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €450,00 en €1075,00. De offerteprijs wordt gecalculeerd door de soms van het type installatie, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt analyseert een operator wat er precies gebeurt en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een agent zoekt meteen contact met de bewoners bij overval, inbraak of brand. D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en €52,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij beweging wordt er een melding afgegeven. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, SMS. Als je kiest voor een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een set met analoge camera’s, vanaf €300,00 p/stuk. Heb je liever een oplossing met HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €450,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Noorden.


Postcodegebied: 2430, 2431, 2432

Plaats een reactie