Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwkoop

Door middel van een alarmsysteem in Nieuwkoop is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Je alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je meer gemoedsrust. Daarbij kan een huisalarm een signaal geven bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp check je betrouwbare details over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Bovendien bieden we op deze pagina bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Nieuwkoop en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-nieuwkoop

Alarminstallatie Nieuwkoop laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De beveiliger volgt de situatie meteen op en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een overval, inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwkoop? In het bijgaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Met deze informatie kom je erachter welke ingangen sensoren / detectoren moeten krijgen. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden meerdere type alarmen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, SMS, E-mail, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor extra service van de meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwkoop.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die gealarmeerd worden bij onraad.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Nieuwkoop?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Flink wat huizen in de gemeente Nieuwkoop gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, afstandsbediening, camerabewaking, rookmelders, buitensirene. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, de sensoren werken op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Nadelen zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat meer storingen kent.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 tot wel €2000,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een waterdicht systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarief inclusief installatie: €1200,00 tot ongeveer €2050,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1500,00 tot €2150,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Nieuwkoop.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, pincode, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwkoop (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, wanneer je het laat aanleggen door vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de bijgaande tabel delen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwkoop. Zij hebben ervaring met merken als Fire King en Samsung. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Den Haag, Delft, Bodegraven-Reeuwijk en Alphen aan den Rijn.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Nieuwkoop te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuwkoop vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een compleet en professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In potentie werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, D-Link, Somfy, Foscam, TP-Link + Yale, Netamo, Eve, Eufy, Hombli.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Nieuwkoop?

De kosten van een goed alarmsysteem in Nieuwkoop voor thuis liggen gemiddeld tussen de €400,00 en €1350,00. De uiteindelijke prijs komt tot stand door het soort alarm, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het aantal kamers, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt de centralist direct wat de situatie is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De operator neemt contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm D.m.v. Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijzen van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €20,00 & €55,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij onraad is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet zal de indringer niets horen, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een set met analoge camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Liever maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €450,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Nieuwkoop.


Postcodegebied: 2420, 2421

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie