Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Delft

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Delft voel je je een stuk veiliger thuis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je meer gemoedsrust. Eveneens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. In de praktische keuzehulp vind je uitgebreide details over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Verder bekijk je op alarmsysteemcheck.nl toonaangevende beveiligingsbedrijven in Delft en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-delft

Alarminstallatie Delft plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij ongewone situaties wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De beveiliger bekijkt wat er aan de hand is en waarschuwt de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Delft? In het bijgaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie ontdek je welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. M.b.t. inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er zijn meerdere type alarmen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, geluidsalarm, SMS, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een accurate melding voor een speciale meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers op heterdaad te betrappen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Delft en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De vakman legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Delft?

Vergelijk tarieven van installateurs in de buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Delft gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene. Daarbij moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf lichten we dat verder toe.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Houd in acht dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat meer storingen kent.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €775,00 tot ongeveer €2150,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijzen inclusief installatie: €950,00 tot +/- €1950,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1850,00 tot €2800,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Delft.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, pas, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Delft (mei 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Toch, als je het laat plaatsen door een vakkundig installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In dit overzicht check je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Delft. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Aritech en Camos. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Den Haag en Nieuwkoop.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we relevante tips de opties voor inbraak in Delft te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Delft vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een complete alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Vaak kan jij hier ook terecht voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, EZVIZ, Foscam, TP-Link, Bosch & Eufy, Arlo, Hombli, Yale, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Delft?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Delft voor thuis liggen je tussen de €550,00 en €825,00. De precieze prijs wordt berekend a.d.h.v. het type installatie, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en het onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen checkt de centralist wat er gaande is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een professional belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij brand, inbraak of een overval Door gebruik te maken van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een alarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €10,00 & €35,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail, SMS. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een dome/bullet camera vanaf €200,00 per aansluiting. Voorkeur voor de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Plaats dan een HD IP camera voor €525,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Delft.


Postcodegebied: 2600, 2601, 2611, 2612, 2613, 2614, 2616, 2622, 2623, 2624, 2625, 2626, 2627, 2628, 2629

Plaats een reactie