Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Midden-Delfland

Door middel van een alarmsysteem in Midden-Delfland is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, jaagt inbrekers de deur uit en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Ook kan een huisalarm een signaal geven bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij populaire info over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Tevens bekijk je op deze pagina erkende beveiligingsbedrijven in Midden-Delfland en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-midden-delfland

Alarminstallatie Midden-Delfland installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij ongewone situaties zal het alarm worden geactiveerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In sommige situaties wordt jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een expert kijkt de melding na en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Bij een noodgeval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Midden-Delfland? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie kom je erachter welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: rookmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest bekende types zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij bekabelde installaties worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kent een eenvoudige installatie. Een hybride installatie is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook geluidsalarm, SMS, lichtalarm, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Midden-Delfland en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De expert demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij calamiteiten.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Midden-Delfland?

Ontvang gratis offertes van experts in direct regio

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente Midden-Delfland houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders. Evenzeer moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 tot wel €1300,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijs inclusief installatie: €900,00 tot €1900,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bekabelde componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1800,00 – €2450,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het stukje hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Midden-Delfland.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, tag, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Midden-Delfland (april 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In dit overzicht bekijk je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Midden-Delfland. Zij hebben ervaring met merken als Economy en Olympia. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Delft en Den Haag.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden 10 handige tips om de kans op inbraak in Midden-Delfland te verminderen. Check ook extra informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Midden-Delfland vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Mogelijk bieden zij de optie tot een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, TP-Link, EZVIZ, Bosch, D-Link & Hombli, Eve, Yale, Netamo, Eufy.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Midden-Delfland?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Midden-Delfland voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €950,00. De totale prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het aantal ruimtes, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Zodra het alarm beweging detecteert wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er rondom het huis gebeurt en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €17,50 en €47,50 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging wordt er een melding afgegeven. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een set met analoge camera’s, vanaf €275,00 per camera. Voorkeur voor volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera voor €575,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Midden-Delfland.


Postcodegebied: 2636

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie