Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Lambertschaag

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Lambertschaag beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, beperkt de eventuele schade en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij uitgebreide informatie over de meest populaire systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast doorzoek je op deze site landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Lambertschaag en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-lambertschaag

Alarminstallatie Lambertschaag laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij detectie zal het alarm worden geactiveerd en krijg je in de app of per sms een melding. Indien gewenst wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De centralist bekijkt de situatie en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodsituatie kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Lambertschaag? In ons speciale stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor ontdek je welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: gasdetectoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem moeten er overal draden worden getrokken wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, lichtalarm, SMS, geluidsalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een automatische melding naar de alarmcentrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Mogelijk kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan kosteloos allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Lambertschaag en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De medewerker laat goed zien hoe het allemaal werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Lambertschaag?

Bekijk actuele prijzen bij experts uit jouw regio

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Medemblik houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, met units die werken met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Aandachtspunten zijn dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 – €2100,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €1275,00 tot €2350,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt doe je het met de draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1150,00 tot ongeveer €1900,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Lambertschaag.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, druppel, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Lambertschaag (april 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de onderstaande tabel delen wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Lambertschaag. Zij kunnen je helpen met merken zoals Salvus en Sandisk. Of klik door voor installateurs en bedrijven in De Weere, Opperdoes, Abbekerk en Sijbekarspel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden relevante tips de opties voor inbraak in Lambertschaag te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Rookmelder.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Lambertschaag vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In potentie werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, Somfy, EZVIZ, Bosch & Hombli, Yale, Netamo, Eufy, Eve.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Lambertschaag?

De kosten van een slim alarmsysteem in Lambertschaag voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €500,00 en €1050,00. De daadwerkelijke prijs hangt af van het soort systeem, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen bekijkt de medewerker of er een dreigende situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. Een professional zoekt meteen contact met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door het inschakelen van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en +/- €55,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een signalering kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een bekabelde analoge camera vanaf €200,00 per camera. Zoek je haarscherp beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera voor €600,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Lambertschaag.


Postcodegebied: 1658

Plaats een reactie