Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Tilligte

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Tilligte is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een eigen alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Als extra voordeel heeft het huisalarm ook een melding bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we goede informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Tevens doorzoek je hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Tilligte en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-tilligte

Alarminstallatie Tilligte aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een signalering gaat het alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Tegen extra betaling is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een professional volgt de situatie meteen op en neemt direct contact op met de bewoners. Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Tilligte? In ons speciale stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Zo ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld huisalarm zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Je hebt de keuze uit meerdere type alarmen: populair is de melding op je telefoon, maar ook SMS, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer je adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Tilligte en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De vakman laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Tilligte?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven in de buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Heel veel mensen in de gemeente Dinkelland laten professionele alarmbeveiliging installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met alleen basisfuncties. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening. Verder heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, met units die werken met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Grote nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €675,00 – €1850,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Er zijn nauwelijks storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1250,00 tot €1800,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bekabelde onderdelen, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1400,00 tot circa €2000,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder lees je meer over veilig wonen in Tilligte.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, pas, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Tilligte (mei 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Alleen, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In dit overzicht vind je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Tilligte. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als SMP en FireAngel. Of bekijk leveranciers en aanbieders in Lattrop-Breklenkamp, Agelo, Ootmarsum en Bornerbroek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we populaire tips om de kans op inbraak in Tilligte te limiteren. Lees ook meer info over Toegangscontrole.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Tilligte vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Overijssel leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een compleet en professionele alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Vaak bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, Foscam, D-Link, Somfy, TP-Link + Eufy, Arlo, Yale, Netamo, Eve.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Tilligte?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Tilligte voor thuis liggen ongeveer tussen de €325,00 en €1150,00. De normale prijs komt tot stand door het type alarm, de additionele services zoals camerabeveiliging of rookmelder, de grootte van de woning en het onderhoudscontract.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen checkt de centralist wat de actuele status is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen als er sprake is van inbraak of brand Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijs van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en €35,00 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties wordt er een melding afgegeven. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, SMS, e-mail, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm hoort de indringer niets, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bekabelde analoge camera vanaf €200,00 per camera. Voorkeur voor optimaal gedetailleerd beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera, te bestellen vanaf €475,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Tilligte.


Postcodegebied: 7634

Plaats een reactie