Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heesbeen

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Heesbeen is jouw woning dag en nacht beveiligd. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij een inbraak en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Als extra voordeel kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp vind je praktische info over de mogelijke systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Heesbeen en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-heesbeen

Alarminstallatie Heesbeen aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch systeem dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij een foute beweging gaat het alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In sommige situaties wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent analyseert de melding en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heesbeen? In ons speciale stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan markeer je welke deuren en ramen voorzien moeten worden van detectors. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij bekabelde installaties wordt alle verbonden met draden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er bestaan meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Indien gewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heesbeen en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiligingsspecialist laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Heesbeen?

Bekijk actuele prijzen bij installatiebedrijven in jouw regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Heusden gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening. Verder heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf lees je er alles over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, dat werkt op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 tot wel €1500,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarieven inclusief installatie: €1000,00 tot wel €1850,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1550,00 tot wel €2450,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Heesbeen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, druppel, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heesbeen (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In dit overzicht bekijk je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heesbeen. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als SMP en Lobeco. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Herpt, Oudheusden, Hedikhuizen en Doeveren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Heesbeen te verkleinen. Lees ook meer info over Brandbeveiliging.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Heesbeen vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een compleet en professionele alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Regelmatig bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, Bosch, EZVIZ, Somfy, TP-Link of Eve, Arlo, Yale, Hombli, Eufy.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Heesbeen?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Heesbeen voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €1075,00. De offerteprijs is afhakelijk van het gekozen systeem, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, de grootte van de woning en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen checkt de centralist wat er gaande is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een expert neemt contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm. D.m.v. Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 & €50,00 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een ongewone beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail, SMS. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €175,00 p/stuk. Liever een compleet beveiligd huis met HD beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €625,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Heesbeen.


Postcodegebied: 5256

Plaats een reactie