Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Herpt

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Herpt beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Evenzeer kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkages. In onze keuzehulp check je praktische informatie over de meest bekende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder check je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Herpt en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-herpt

Alarminstallatie Herpt plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij beweging, glasbreuk of rook. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In sommige situaties wordt jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De beveiliger analyseert de melding en belt direct de betrokken klant. Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Herpt? In het stukje hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor markeer je welke deuren en ramen verzegeld moeten worden met een sensor. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, gasdetectoren, rookmelders, magneetcontacten, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wireless (draadloos) systeem kan werken zonder kabels en kent een eenvoudige installatie. Een hybride systeem kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, SMS, telefonische oproep, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met de Particuliere alarmcentrale PAC. 7 dagen per week, de hele dag door controle. Indien gewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer je adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Herpt en omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een vooraf afgesproken moment. De beveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een handig alarmsysteem kopen in Herpt?

Vergelijk tarieven van experts in jouw buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Heusden houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, buitensirene, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. Ook zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder lees je er alles over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Grote nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarieven inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1350,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijzen inclusief installatie: €925,00 – €2100,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1950,00 tot circa €2000,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Herpt.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Herpt (februari 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de tabel hieronder check je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Herpt. Zij kunnen je helpen met merken zoals Shopsecure en Takex. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Oudheusden, Berlicum, Heesbeen en Hedikhuizen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we handig tips om de opties voor inbraak in Herpt te beperken. Of klik door voor meer informatie over Brandblusser.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Herpt vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een complete alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Meestal bieden zij de optie tot een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, Foscam, Somfy, TP-Link, EZVIZ of Hombli, Yale, Arlo, Netamo, Eve.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Herpt?

De kosten van een slim alarmsysteem in Herpt voor thuis liggen gemiddeld tussen de €400,00 en €1325,00. De echte prijs komt tot stand door het soort alarm, de additionele services zoals camerabeveiliging of gasmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties checkt de centralist wat er gaande is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De operator neemt contact op met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Door middel van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De tarieven van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en +/- €35,00 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een signalering kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: SMS, telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €275,00 per aansluiting. Voorkeur voor een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Plaats dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €575,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Herpt.


Postcodegebied: 5256

Plaats een reactie