Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Pernis Rotterdam

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Pernis Rotterdam heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In de praktische keuzehulp vind je praktische info over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend doorzoek je hier toonaangevende beveiligingsbedrijven in Pernis Rotterdam en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-pernis-rotterdam

Alarminstallatie Pernis Rotterdam laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch detectiesysteem dat een signaal geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij detectie zal het alarm afgaan en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent bekijkt de melding en neemt telefonisch contact op met de bewoners. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Pernis Rotterdam? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor maak je een plan welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een draadloos systeem kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. Een hybride product werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit verschillende alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van de meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Pernis Rotterdam en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De specialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen doorgeven die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Pernis Rotterdam?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Heel veel mensen in de gemeente Rotterdam gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over buitensirene, bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening. In aanvulling daarop moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de sensoren werken op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot €1450,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €1100,00 tot +/- €1900,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kies je voor draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1950,00 – €2850,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Pernis Rotterdam.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, pas, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Pernis Rotterdam (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het overzicht hieronder delen wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Pernis Rotterdam. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Solo en Paxton. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Vondelingenplaat, Botlek Rotterdam, Hoogvliet Rotterdam en Rozenburg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Pernis Rotterdam te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Brandbeveiliging.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Pernis Rotterdam vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het aanleggen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een vernuftige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In potentie werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en EZVIZ, Bosch, TP-Link, D-Link, Somfy + Arlo, Hombli, Yale, Eve, Netamo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Pernis Rotterdam?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Pernis Rotterdam voor thuis liggen tussen de €525,00 en €800,00. De exacte prijs komt tot stand door het type installatie, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, de grootte van de woning en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen bekijkt de medewerker of er iets aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker van de meldkamer waarschuwt de bewoners bij een overval, inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €20,00 en €32,50 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een verdachte poging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, lichtalarm, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €175,00 per unit. Heb je liever een systeem met HD-beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €600,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Pernis Rotterdam.


Postcodegebied: 3195

Plaats een reactie