Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Rozenburg

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Rozenburg heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Tevens kan een huisalarm een signaal geven bij brand, gas of lekkages. In de praktische keuzehulp check je populaire details over de meest bekende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop tonen wij op deze site verschillende beveiligingsbedrijven in Rozenburg en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-rozenburg

Alarminstallatie Rozenburg laten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch detectiesysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij beweging, glasbreuk of rook. Bij ongewone situaties gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Steeds vaker is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt de melding na en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Rozenburg? In het stukje hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Zo ontdek je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: waterdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten, gasdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride product werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor verschillende alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, SMS, lichtalarm, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Rozenburg.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Rozenburg?

Bekijk actuele prijzen bij installatiebedrijven uit jouw regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Flink wat huizen in de gemeente Haarlemmermeer hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene. Daarbij dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen op kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €825,00 tot ongeveer €1800,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €950,00 tot wel €1800,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1900,00 – €2950,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Rozenburg.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pas, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Rozenburg (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Rozenburg. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Ring en Economy. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Hoogvliet Rotterdam, Pernis Rotterdam, Poortugaal en Rotterdam-Albrandswaard.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden praktische tips om de opties voor inbraak in Rozenburg te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Telefoonmelding.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Rozenburg vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders faciliteren een ingenieuze alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Steeds vaker kan jij hier ook terecht voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en EZVIZ, D-Link, TP-Link, Somfy, Bosch of Arlo, Eufy, Yale, Hombli, Netamo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Rozenburg?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Rozenburg voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €1125,00. De precieze prijs wordt gekenmerkt door het soort alarm, extra services zoals camerabeveiliging of rookmelder, de grootte van het huis, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er iets aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker neemt meteen contact op met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Met Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €55,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een verdachte poging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Bij een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. De meest betaalbare keuze is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €200,00 per camera. Wil je maximale veiligheid met HD camera’s zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera, te bestellen vanaf €375,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Rozenburg.


Postcodegebied: 1437, 3180

Plaats een reactie