Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Egmond-Binnen

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Egmond-Binnen heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarnaast stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, rook of een gaslek. In de praktische keuzehulp verstrekken we populaire info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Egmond-Binnen en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-egmond-binnen

Alarminstallatie Egmond-Binnen laten aanleggen

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij onraad zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. Indien gewenst is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt de melding en belt direct de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Egmond-Binnen? In het volgende stukje nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan weet je welke deuren en ramen sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: beveiligingscamera’s, gasdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld woningalarm zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een standaard melding richting de meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Egmond-Binnen.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De vakman demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen doorgeven die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Egmond-Binnen?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in jouw regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Bergen Noord-Holland laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het volgende stuk lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Vergeet niet dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €675,00 – €2050,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De kans op een storing is minimaal, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1300,00 tot €1900,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bedrade componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1600,00 tot wel €2000,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Egmond-Binnen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Egmond-Binnen (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder delen wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Egmond-Binnen. Zij werken met gangbare merken als Salvus en Risco. Of zoek door naar bedrijven en installateurs in Wijk aan Zee, Velsen-Noord, Egmond aan den Hoef en Egmond aan Zee.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we goed werkende tips om de kans op inbraak in Egmond-Binnen te beperken. Of klik door voor meer informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Egmond-Binnen vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die veel expertise hebben rondom het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s staan garant voor een intelligente alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Steeds vaker kan je kiezen voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, EZVIZ, Somfy, D-Link, TP-Link of Hombli, Eufy, Netamo, Arlo, Eve.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Egmond-Binnen?

De kosten van een slim alarmsysteem in Egmond-Binnen voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €1050,00. De uiteindelijke prijs hangt af van het type alarm, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, de grootte van de woning en het bedrijf dat de installatie verricht.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij calamiteiten bekijkt een medewerker meteen wat er precies gebeurt en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De centralist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij brand, inbraak of een overval Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 & €47,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij onraad ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet zal er geen sirene afgaan, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 per camera. Liever een systeem met HD-beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €500,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Egmond-Binnen.


Postcodegebied: 1935

Plaats een reactie