Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Moerdijk

Door het installeren van een alarmsysteem in Moerdijk kan je met een gerust hart de deur uit. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij een inbraak en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarbij heeft het huisalarm ook een melding bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp vind je praktische informatie over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook bieden we op deze site landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Moerdijk en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-moerdijk

Alarminstallatie Moerdijk aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat een alarm geeft bij onraad en inbraak. Bij detectie gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Tegen extra betaling is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De operator bekijkt wat er aan de hand is en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Moerdijk? In het gedeelte hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor kom je erachter welke deuren en ramen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, E-mail, SMS, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij volgen de meldingen direct op. Afsluitend heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen opvragen

  Voer je adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Moerdijk.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De beveiliger hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Moerdijk?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs uit de regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Moerdijk houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening. Daarnaast moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dat batterijen op kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 – €2200,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijzen inclusief installatie: €1175,00 tot €1900,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bekabelde sensors, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze onderdelen.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1950,00 tot circa €2450,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Moerdijk.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, tag, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Moerdijk (april 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Maar, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de bijgaande tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Moerdijk. Zij werken met gangbare merken als Lampertz en Firex. Of zoek door naar leveranciers en aanbieders in Breda, Etten-Leur, Halderberge en Rucphen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven 10 handige tips om de kans op inbraak in Moerdijk te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Brandbeveiliging.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Moerdijk vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die jou ondersteunen bij het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een innovatieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In de regel werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, Foscam, Somfy, D-Link, EZVIZ & Arlo, Netamo, Yale, Hombli, Eufy.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Moerdijk?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Moerdijk voor thuis liggen tussen de €325,00 en €975,00. De precieze prijs komt tot stand door het type installatie, extra opties zoals een beveiligingscamera of gasmelder, de grootte van het huis, en het jaarlijkse onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt de centralist direct wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. De beveiliger zoekt meteen contact met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijzen van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €17,50 & €47,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een verdachte poging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, e-mail. In het geval van een stil alarm zal er geen sirene afgaan, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. De meest betaalbare keuze is een dome/bullet camera vanaf €175,00 p/stuk. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €450,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Moerdijk.


Postcodegebied: 4780, 4781, 4782

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie