Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Halderberge

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Halderberge kan je met een gerust hart de deur uit. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp bieden we handige info over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Daarnaast check je op deze pagina erkende beveiligingsbedrijven in Halderberge en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-halderberge

Alarminstallatie Halderberge plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een sirene af en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De centralist bekijkt de situatie en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Halderberge? In het volgende stukje vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Met deze informatie weet je welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, waterdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Afsluitend kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt zo snel mogelijk verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Halderberge en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De installateur legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Halderberge?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven in jouw buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Halderberge laten professionele alarmbeveiliging installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, meldkamer koppeling, buitensirene, bewegingsmelders, camerabewaking. Tevens zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 – €1850,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1225,00 – €1900,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1450,00 tot wel €1950,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Halderberge.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, pas, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Halderberge (juli 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de onderstaande tabel tonen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Halderberge. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Hemmink en Aten. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Moerdijk, Breda, Rucphen en Roosendaal.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Halderberge te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Alarmlicht.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Halderberge vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een compleet en professionele alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In potentie kan jij hier ook terecht voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, TP-Link, Bosch, Somfy, Foscam of Eve, Eufy, Hombli, Netamo, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Halderberge?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Halderberge voor thuis liggen je tussen de €425,00 en €1400,00. De normale prijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of koolmonoxidemelder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis wordt er in de alarmcentrale gekeken of er iets aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een professional stelt woningeigenaren op de hoogte bij een noodgeval Met Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De extra kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 & €45,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €150,00 p/stuk. Liever haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €450,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Halderberge.


Postcodegebied: 4730, 4731, 4751

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie