Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Den Bommel

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Den Bommel beveilig je jouw huis tegen inbraak. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je meer gemoedsrust. Eveneens geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, rook of een gaslek. In de praktische keuzehulp vind je handige info over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder check je op dit portaal mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Den Bommel en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-den-bommel

Alarminstallatie Den Bommel laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij verdachte omstandigheden gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling is het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De medewerker onderzoekt de melding en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Den Bommel? In het bijgaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie markeer je welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om de pakkans te vergroten is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Den Bommel.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De beveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Den Bommel?

Ontvang gratis offertes van vakmannen uit de buurt

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Goeree-Overflakkee houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders, buitensirene, afstandsbediening. Tevens dien je een keuze te maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Vergeet niet dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat meer storingen kent.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €700,00 oplopend tot €1500,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Dit werkt heel erg effectief, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Onkosten inclusief installatie: €1075,00 – €1950,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade componenten, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1650,00 tot +/- €1950,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Den Bommel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, tag, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Den Bommel (juli 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Maar, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel tonen wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Den Bommel. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Agfa en Networx. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Oude-Tonge en Ooltgensplaat.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Den Bommel te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Camerabewaking.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Den Bommel vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een slimme alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Dikwijls bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, EZVIZ, TP-Link, Bosch, D-Link of Yale, Eufy, Arlo, Eve, Hombli.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Den Bommel?

De kosten van een goed alarmsysteem in Den Bommel voor thuis liggen je tussen de €325,00 en €1325,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ruimtes, en het onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen controleert een centralist wat er precies gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een expert probeert bewoners meteen te bellen Bij een geverifieerde alarmmelding D.m.v. Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €17,50 en €50,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij onraad wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, telefonische oproep, SMS, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 per camera. Zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Installeer dan een HD IP camera vanaf €575,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Den Bommel.


Postcodegebied: 3258

Plaats een reactie