Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zuilichem

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Zuilichem voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, jaagt inbrekers de deur uit en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarbij stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs doorzoek je handige details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. Ook bieden we op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Zuilichem en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-zuilichem

Alarminstallatie Zuilichem laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch apparaat dat een signaal geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij detectie slaat het alarm aan en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De medewerker van de meldkamer bekijkt de melding en waarschuwt de klant (de bewoner). Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zuilichem? In het stukje hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Met deze informatie markeer je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem heeft geen bedrading nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, E-mail, lichtalarm, SMS. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Binnen enkele dagen ontvang je diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zuilichem en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Zuilichem?

Vergelijk kosten en voorwaarden van vakmannen in de buurt

Advies: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Zaltbommel beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, buitensirene. Evenzeer heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dat batterijen niet eeuwig meegaan en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €825,00 oplopend tot €1700,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Investering inclusief installatie: €1200,00 oplopend tot €2300,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De betrouwbaarheid is hoog, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade onderdelen, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1500,00 tot +/- €2900,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Zuilichem.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, pas, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zuilichem (februari 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In dit overzicht ontdek je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zuilichem. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als GP en Sandisk. Je bekijkt hier ook leveranciers en aanbieders in Brakel, Poederoijen, Liempde en Esch.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Zuilichem te beperken. Of klik door voor meer informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Zuilichem vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan bekend om een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In de regel kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, EZVIZ, Bosch, TP-Link, D-Link of Hombli, Arlo, Eufy, Yale, Netamo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat kost een alarmsysteem installeren in Zuilichem?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Zuilichem voor thuis liggen ongeveer tussen de €325,00 en €1050,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), extra services zoals camera’s of brandmelder, de grootte van de woning en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie controleert een centralist wat de actuele status is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een agent neemt contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 & €45,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail, telefonische oproep. Als je een stil alarm laat installeren is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 per aansluiting. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Plaats dan een HD IP camera voor €375,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Zuilichem.


Postcodegebied: 5305

Plaats een reactie