Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oud Ade

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Oud Ade is jouw woning dag en nacht beveiligd. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Ook geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp vind je betrouwbare details over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Daarnaast doorzoek je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Oud Ade en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-oud-ade

Alarminstallatie Oud Ade laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat notificaties verstuurt bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij onraad zal het alarm worden geactiveerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling is jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De beveiliger analyseert de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een overval, inbraak of brand kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oud Ade? In het gedeelte hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Daardoor bepaal je welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kent een eenvoudige installatie. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  Er zijn verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan kosteloos tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oud Ade en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die gebeld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Oud Ade?

Ontvang gratis offertes van installateurs uit de regio

Advies: Type beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Kaag en Braassem houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, camerabewaking, rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Ook moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Tevens kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 tot ongeveer €1900,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is de meest betrouwbare keuze, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijs inclusief installatie: €1025,00 tot ongeveer €2400,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1600,00 tot +/- €2750,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Oud Ade.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, druppel, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oud Ade (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Alleen, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het bijgaande overzicht check je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oud Ade. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Ajax Kidde en Flame. Of klik door voor aanbieders en bedrijven in Rijpwetering, Nieuwe Wetering, Roelofarendsveen en Warmond.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen handig tips om de kans op inbraak in Oud Ade te limiteren. Lees ook meer info over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Oud Ade vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die jou ondersteunen bij het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Steeds vaker kan je kiezen voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, EZVIZ, TP-Link, Bosch, Foscam + Arlo, Yale, Netamo, Eufy, Eve.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Oud Ade?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Oud Ade voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €1125,00. De echte prijs wordt gekenmerkt door het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals een beveiligingscamera of gasdetector, de grootte van de woning en de jaarlijkse inspectie.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij calamiteiten analyseert een operator wat de situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een expert belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij overval, inbraak of brand. D.m.v. Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De extra kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 en €55,00 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een signalering is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €300,00 per aansluiting. Wil je een systeem met HD-beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera voor €600,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Oud Ade.


Postcodegebied: 2374

Plaats een reactie