Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwe Wetering

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Nieuwe Wetering voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, geeft een melding bij een inbraakpoging en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Eveneens kan een huisalarm een signaal geven bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij handige details over de verschillende type systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend check je hier een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Nieuwe Wetering en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-nieuwe-wetering

Alarminstallatie Nieuwe Wetering aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch waarschuwingssysteem dat een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij detectie zal het alarm afgaan en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Steeds vaker wordt jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een professional ziet direct wat de situatie is en probeert contact te leggen met de bewoners. Bij een geverifieerde alarmmelding worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwe Wetering? In het gedeelte hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan ontdek je welke risicovolle plekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wireless (draadloos) systeem heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers te verrassen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwe Wetering.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De specialist demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een handig alarmsysteem kopen in Nieuwe Wetering?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven uit de buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Kaag en Braassem kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening. Tevens dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. Het is eenvoudig aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €675,00 oplopend tot €1650,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse is het zelfs verplicht. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Onkosten inclusief installatie: €1300,00 – €1900,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bekabelde onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1250,00 oplopend tot €2200,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Optioneel kan je kiezen voor extra componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Nieuwe Wetering.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, druppel, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwe Wetering (juli 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel check je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwe Wetering. Zij kunnen je helpen met merken zoals Fire King en Fire King. Je kunt ook doorklikken naar leveranciers en aanbieders in Oude Wetering, Hazerswoude-Dorp, Rijpwetering en Oud Ade.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven praktische tips om de kans op inbraak in Nieuwe Wetering te limiteren. We bieden ook aanvullende informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuwe Wetering vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een effectieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Vaak bieden zij de optie tot een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, EZVIZ, Somfy, Bosch, D-Link & Eufy, Eve, Arlo, Netamo, Yale.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Nieuwe Wetering?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Nieuwe Wetering voor thuis liggen ongeveer tussen de €600,00 en €825,00. De echte prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, extra opties zoals camerabeveiliging of CO2 melder, de grootte van de woning en de jaarlijkse inspectie.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Als het alarm een signaal opvangt wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. De medewerker belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een geverifieerd alarm Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De tarieven van een alarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €15,00 en +/- €55,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een foute beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 per unit. Zoek je een oplossing met HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Probeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €600,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Nieuwe Wetering.


Postcodegebied: 2376

Plaats een reactie