Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Warmond

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Warmond voel je je een stuk veiliger thuis. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, geeft een melding bij een inbraakpoging en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp check je praktische details over de meest populaire systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Daarnaast vergelijk je op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Warmond en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-warmond

Alarminstallatie Warmond laten aanleggen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij een ongewone beweging zal het alarm afgaan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional analyseert de melding en waarschuwt de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodsituatie kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Warmond? In ons speciale stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke risicovolle plekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft deze kabels niet nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: geluidsalarm, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan kosteloos 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Warmond en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De specialist demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Warmond?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven uit de buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Teylingen houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders, meldkamer koppeling. Eveneens moet je in de basis kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk noemen we alle pluspunten en minpunten.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €650,00 tot wel €2250,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt feitelijk nooit last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1100,00 tot ongeveer €2050,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn neem je draadloze onderdelen.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1400,00 tot en met €2300,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Warmond.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, pincode, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Warmond (mei 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel check je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Warmond. Zij werken met gangbare merken als BHV en Ewent. Je bekijkt hier ook leveranciers en aanbieders in Roelofarendsveen, Oud Ade, Hoogmade en Kwintsheul.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen relevante tips de opties voor inbraak in Warmond te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Warmond vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een complete alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Optioneel heb je de keuze voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en TP-Link, Foscam, Bosch, Somfy, EZVIZ + Netamo, Eve, Eufy, Arlo, Yale.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Warmond?

De kosten van een goed alarmsysteem in Warmond voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €1425,00. De totaalprijs is afhakelijk van het soort systeem, extra services zoals camera’s of rookmelder, de grootte van het huis, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen controleert een centralist of er iets aan de hand is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De centralist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij een noodsituatie Door het inschakelen van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 & €50,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een verdachte poging ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €150,00 per unit. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €475,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Warmond.


Postcodegebied: 2360, 2361, 2362

Plaats een reactie