Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Boekel

Dankzij een alarmsysteem in Boekel kan je met een gerust hart de deur uit. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, jaagt inbrekers de deur uit en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Ook kan een huisalarm een signaal geven bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp bieden we betrouwbare details over de beschikbare systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste bieden we op dit platform verschillende beveiligingsbedrijven in Boekel en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-boekel

Alarminstallatie Boekel plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij onraad zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je in de app of per sms een melding. In veel gevallen is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker analyseert de situatie en belt direct de betrokken klant. Bij een geverifieerd alarm worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Boekel? In het onderstaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Aan de hand hiervan maak je een plan welke toegangsplekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met betrekking tot inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: magneetcontacten, glasbreuksensoren, rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers te verrassen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan kosteloos verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Boekel.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De installateur geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die gebeld moeten worden bij onraad.

Een erkend alarmsysteem kopen in Boekel?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installateurs in jouw regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Boekel houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, afstandsbediening, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking. Daarbij dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Let erop dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 – €1250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €1150,00 tot wel €1950,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze componenten.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1100,00 tot ongeveer €2650,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het stukje hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Boekel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Boekel (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In dit overzicht delen wij de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Boekel. Zij hebben ervaring met merken als X-Gen en WBox Technologies. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Land van Cuijk, Meierijstad, Gemert-Bakel en Maashorst.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden 10 handige tips om de kans op inbraak in Boekel te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Boekel vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een compleet en professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Vaak kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en TP-Link, EZVIZ, D-Link, Bosch, Foscam of Hombli, Yale, Netamo, Arlo, Eve.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Boekel?

De kosten van een slim alarmsysteem in Boekel voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €375,00 en €1500,00. De normale prijs komt tot stand door het type installatie, extra opties zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er precies gebeurt en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een professional zoekt meteen contact met de bewoners bij overval, inbraak of brand. Middels Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 en €47,50 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Daarbij bieden sommige aanbieders ook SMS, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €250,00 per aansluiting. Zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €375,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Boekel.


Postcodegebied: 5427

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie