Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Maashorst

Door middel van een alarmsysteem in Maashorst heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Evenzeer stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs check je betrouwbare details over de meest bekende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens doorzoek je op deze pagina toonaangevende beveiligingsbedrijven in Maashorst en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-maashorst

Alarminstallatie Maashorst laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch mechanisme dat een signaal geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie gaat het alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Steeds vaker is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De operator controleert het signaal en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Maashorst? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Op die manier markeer je welke risicovolle plekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen bedrading nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, telefonische oproep, E-mail, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Binnen enkele dagen ontvang je verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Maashorst en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De vakman legt precies uit hoe je het moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die gealarmeerd worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Maashorst?

Vergelijk tarieven van specialisten in direct regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer woningen in de gemeente Maashorst beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief buitensirene, bewegingsmelders, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, de sensoren werken op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Aandachtspunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat meer storingen kent.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 tot wel €1900,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijs inclusief installatie: €1250,00 tot €2250,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1750,00 oplopend tot €1950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Maashorst.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, pincode, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Maashorst (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Maar, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het bijgaande overzicht ontdek je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Maashorst. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Ajax en Omron. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Gemert-Bakel, Boekel, Bernheze en Oss.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven relevante tips de kans op inbraak in Maashorst te verminderen. Lees ook meer info over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Maashorst vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Regelmatig heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, Foscam, TP-Link, Bosch, EZVIZ & Eve, Eufy, Hombli, Arlo, Yale.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Maashorst?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Maashorst voor thuis liggen tussen de €525,00 en €1175,00. De exacte prijs wordt beïnvloed door het type installatie, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of gasdetector, de grootte van de woning en het onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen analyseert een operator of er een dreigende situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker van de meldkamer probeert bewoners meteen te bellen in het geval van een inbraak of brand. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De investering in een inbraakalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 en +/- €32,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een voordelige mogelijkheid is een set met analoge camera’s, vanaf €175,00 p/stuk. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera, te bestellen vanaf €425,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Maashorst.


Postcodegebied: 5374, 5410, 5411

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie