Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Gemert-Bakel

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Gemert-Bakel beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een eigen alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij onraad en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp tonen wij handige info over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bieden we op alarmsysteemcheck.nl bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Gemert-Bakel en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-gemert-bakel

Alarminstallatie Gemert-Bakel installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij onraad en inbraak. Bij beweging slaat het alarm aan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De centralist controleert het signaal en belt direct de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Gemert-Bakel? In het volgende stukje leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Zo weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride oplossing werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Er zijn diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor SMS, geluidsalarm, E-mail, lichtalarm. Een interessante keuze is een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Desgewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Gemert-Bakel en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Gemert-Bakel?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven uit jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Gemert-Bakel laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking, bewegingsmelders, rookmelders. Verder heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf lichten we dat verder toe.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensors die werken op batterij-power. Het is makkelijk aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 – €1950,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1075,00 tot wel €2100,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bedrade componenten, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze componenten.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1650,00 – €2700,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Gemert-Bakel.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, druppel, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Gemert-Bakel (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder bekijk je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Gemert-Bakel. Zij hebben ervaring met merken als Aritech en Alphavision. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Boekel, Land van Cuijk, Maashorst en Bernheze.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen handig tips om de opties voor inbraak in Gemert-Bakel te limiteren. Lees ook meer info over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Gemert-Bakel vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s faciliteren een innovatieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Dikwijls heb je de keuze voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, Foscam, EZVIZ, Somfy, TP-Link + Yale, Eufy, Arlo, Eve, Hombli.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Gemert-Bakel?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Gemert-Bakel voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €925,00. De normale prijs hangt af van het type alarm, het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of rookmelder, de grootte van het huis, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de situatie is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De centralist neemt contact op met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 & €37,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Voorkeur voor een systeem met HD-beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €550,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Gemert-Bakel.


Postcodegebied: 5420, 5421, 5422

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie