Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Teylingen

Dankzij een alarmsysteem in Teylingen is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je een gerust en veilig gevoel. Ook zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we uitgebreide details over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Ook check je op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Teylingen en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-teylingen

Alarminstallatie Teylingen laten plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektrisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij onraad en inbraak. Bij ongewone situaties gaat er een luid (of stil) alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Wanneer je dat wil is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De beveiliger bekijkt de melding en waarschuwt het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij brand, inbraak of een overval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Teylingen? In het gedeelte hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor bepaal je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: rookmelders, waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem heeft geen bedrading nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, SMS, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan kosteloos verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Teylingen en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Teylingen?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts uit de regio

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Flink wat huizen in de gemeente Teylingen houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief bewegingsmelders, afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling. Ook zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Minpunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat meer storingen kent.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 oplopend tot €2200,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarieven inclusief installatie: €1125,00 tot €1750,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1700,00 oplopend tot €2900,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Teylingen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, pincode, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Teylingen (april 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Teylingen. Zij werken met gangbare merken als Nauta en FireAngel. Of zoek door naar leveranciers en aanbieders in Hillegom, Noordwijk, Lisse en Haarlemmermeer.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Teylingen te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Camerabewaking.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Teylingen vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een slimme alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In de regel kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, Somfy, Bosch, TP-Link + Arlo, Hombli, Netamo, Yale, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Teylingen?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Teylingen voor thuis liggen je tussen de €400,00 en €1450,00. De uiteindelijke prijs hangt af van het gekozen systeem, extra opties zoals een beveiligingscamera of gasdetector, de grootte van het huis, en het onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er aan de hand is en of ze direct in actie moeten komen. Een expert stelt woningeigenaren op de hoogte in het geval van een inbraak of brand. Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De investering in een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 en €37,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd krijg je direct een melding. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: e-mail, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €300,00 per camera. Zoek je maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €600,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Teylingen.


Postcodegebied: 2360, 2361, 2362

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie