Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zundert

Door middel van een alarmsysteem in Zundert schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, geeft een melding bij een inbraakpoging en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, gas of lekkage. Via onze adviseurs tonen wij betrouwbare details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste bekijk je op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Zundert en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-zundert

Alarminstallatie Zundert installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een verdachte poging slaat het alarm aan en krijg je meteen melding op je smartphone. Soms wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De centralist bekijkt de melding en waarschuwt de bewoners. Bij een geverifieerd alarm worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zundert? In het gedeelte hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en controleer waar de zwakke plekken liggen. Aan de hand hiervan kom je erachter welke deuren en ramen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: magneetcontacten, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld systeem zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride installatie een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: telefonische oproep, geluidsalarm, lichtalarm, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar de alarmcentrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Afsluitend is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zundert en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De installateur hoe je het systeem in werking stelt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden bij calamiteiten.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Zundert?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten in jouw regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Zundert beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Ook dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het onderstaande blok lichten we dat verder toe.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. Het is makkelijk aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €775,00 tot €1900,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een waterdicht systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €1025,00 – €2050,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt neem je de bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze sensors.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1900,00 tot €2500,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Zundert.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zundert (mei 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In deze tabel check je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zundert. Zij werken met gangbare merken als PowerCell en Fixapart. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Oosterhout, Drimmelen, Etten-Leur en Breda.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Zundert te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Koolmonoxidemelder.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Zundert vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die jou ondersteunen bij het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze bedrijven faciliteren een zeer veilige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Optioneel werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, D-Link, Somfy, TP-Link of Eve, Eufy, Yale, Netamo, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Zundert?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Zundert voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €1450,00. De daadwerkelijke prijs wordt beïnvloed door het gekozen systeem, de aanvullende diensten zoals camerabeveiliging of brandmelder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit controleert een centralist of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker stelt woningeigenaren op de hoogte bij een geverifieerd alarm. Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €20,00 en €55,00 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Wanneer het alarmsysteem afgaat ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, e-mail, telefonische oproep, SMS. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €275,00 per camera. Heb je liever een oplossing met HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Kies dan voor een HD IP camera vanaf €625,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Zundert.


Postcodegebied: 4880, 4881, 4884

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie