Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wernhout

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Wernhout schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, jaagt inbrekers de deur uit en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Ook kan een huisalarm een signaal geven bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp check je goede informatie over de meest populaire systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Tevens bieden we op deze pagina mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Wernhout en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-wernhout

Alarminstallatie Wernhout plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij onraad slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In sommige situaties is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent kijkt de melding na en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een noodsituatie kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wernhout? Hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier bepaal je welke deuren en ramen sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: rookmelders, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een draadloos systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, lichtalarm. Een interessante keuze is een professionele integratie met een 24/7 meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer je adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan kosteloos 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wernhout en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De medewerker geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Wernhout?

Bekijk actuele prijzen bij installatiebedrijven in de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Zundert hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene. Ook moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok lees je er alles over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, de detectoren hebben een batterij. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is met name geschikt voor oudere woningen. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Vergeet niet dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 oplopend tot €1350,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, je hebt weinig last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1200,00 tot wel €2400,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bekabelde sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt doe je het met de draadloze sensors.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1700,00 tot €2000,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Optioneel kan je kiezen voor diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Wernhout.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, tag, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wernhout (maart 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de bijgaande tabel ontdek je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wernhout. Zij kunnen je helpen met merken zoals Sandisk en Dahua. Of zoek door naar bedrijven en installateurs in Achtmaal, Rijsbergen, Klein Zundert en Chaam.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen handig tips om de opties voor inbraak in Wernhout te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Seniorenalarm.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Wernhout vergelijken in maart 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In veel gevallen werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, EZVIZ, D-Link, TP-Link, Somfy + Arlo, Yale, Eve, Eufy, Netamo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Wernhout?

De kosten van een goed alarmsysteem in Wernhout voor thuis liggen ongeveer tussen de €325,00 en €825,00. De normale prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, extra services zoals camerabeveiliging of CO2 melder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen analyseert een operator wat de situatie is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een specialist neemt meteen contact op met de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door het inschakelen van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en €35,00 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een foute beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een sirene (een luid geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €225,00 per aansluiting. Liever optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Wernhout.


Postcodegebied: 4881, 4884

Plaats een reactie