Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Reijmerstok

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Reijmerstok is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een actieve alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij een inbraak en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Als extra voordeel kan een huisalarm een signaal geven bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp vind je praktische info over de diverse systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Verder bekijk je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Reijmerstok en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-reijmerstok

Alarminstallatie Reijmerstok plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingsinstallatie dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij ongewone situaties gaat vaak een luid alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een specialist analyseert de situatie en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Reijmerstok? In het onderstaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en controleer waar de zwakke plekken liggen. Op die manier kom je erachter welke ramen en deuren beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, bewegingsmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld systeem is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en kent een eenvoudige installatie. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: geluidsalarm, E-mail, telefonische oproep, SMS. Je kunt ook kiezen voor extra service van de alarmcentrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Indien gewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag offertes aan

  Voer je adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Reijmerstok en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die een notificatie ontvangt bij verdachte omstandigheden.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Reijmerstok?

Krijg verschillende offertes van specialisten in jouw regio

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Gulpen-Wittem beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders, buitensirene. Ook heb je de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Bovendien is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijzen inclusief montage: €675,00 oplopend tot €2100,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt feitelijk nooit last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €1300,00 tot wel €2200,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1900,00 – €2300,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Reijmerstok.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Reijmerstok (september 2023)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het overzicht hieronder ontdek je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Reijmerstok. Zij kunnen je helpen met merken zoals Enforcer en Allmatic. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Heijenrath, Slenaken, Ingber en Gulpen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. In het stukje hieronder vind je relevante tips de kans op inbraak in Reijmerstok te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Reijmerstok vergelijken in september 2023

In de provincie Provincie Limburg onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zij staan garant voor een complete alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In de regel kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, EZVIZ, TP-Link, Foscam, Somfy of Yale, Hombli, Eve, Arlo, Netamo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Reijmerstok?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Reijmerstok voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1200,00. De exacte prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort systeem, extra opties zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt een medewerker meteen wat er precies gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De beveiliger belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een overval, inbraak of brand Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijs van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 & €50,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een foute beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Indien je het stille alarm aanzet hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bedrade camera vanaf €225,00 per unit. Heb je liever een systeem met HD-beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera voor €375,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Reijmerstok.


Postcodegebied: 6274

Plaats een reactie