Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Cromvoirt

Door middel van een alarmsysteem in Cromvoirt is jouw woning dag en nacht beveiligd. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Evenzeer kan een huisalarm een signaal geven bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp bieden we goede details over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Ook verstrekken we op deze site bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Cromvoirt en check je praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-cromvoirt

Alarminstallatie Cromvoirt aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij onraad gaat vaak een sirene af en krijg je in de app of per sms een melding. Tegen extra betaling wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De centralist bekijkt de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Cromvoirt? Hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op die manier maak je een plan welke toegangsplekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Cromvoirt en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De specialist hoe je het systeem in werking stelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Cromvoirt?

Ontvang gratis offertes van specialisten in jouw buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Vught beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met rookmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening. Evenzeer moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het installatieproces is zo gedaan en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 tot €2000,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarieven inclusief installatie: €1075,00 tot €1950,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1400,00 tot wel €2300,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het blok hierna vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Cromvoirt.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, tag, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Cromvoirt (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Echter, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de tabel hieronder delen wij de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Cromvoirt. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Friedland en Eyseo. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Helvoirt, Den Dungen, Berlicum en Oudheusden.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden relevante tips de kans op inbraak in Cromvoirt te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Cromvoirt vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In potentie kan je kiezen voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, Somfy, Foscam, TP-Link of Eufy, Netamo, Yale, Eve, Arlo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Cromvoirt?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Cromvoirt voor thuis liggen je tussen de €450,00 en €1450,00. De exacte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type installatie, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of koolmonoxidemelder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten bekijkt de centralist direct wat de situatie is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De operator belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een noodsituatie Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en +/- €42,50 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij detectie is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een sirene (een luid geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €200,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera vanaf €450,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Cromvoirt.


Postcodegebied: 5266

Plaats een reactie