Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Goeree-Overflakkee

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Goeree-Overflakkee schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, jaagt inbrekers de deur uit en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Als extra voordeel geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp check je goede info over de verschillende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Daarnaast verstrekken we hier erkende beveiligingsbedrijven in Goeree-Overflakkee en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-goeree-overflakkee

Alarminstallatie Goeree-Overflakkee laten aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij detectie zal het alarm worden geactiveerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Tegen extra betaling wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De operator bekijkt de melding en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Goeree-Overflakkee? In het stukje hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier weet je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld woningalarm is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, geluidsalarm, SMS, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Mogelijk is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Goeree-Overflakkee en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De woningbeveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd bij verdachte omstandigheden.

Een erkend alarmsysteem kopen in Goeree-Overflakkee?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten in jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Goeree-Overflakkee gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief camerabewaking, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening. Verder heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok zetten we het e.e.a. verder uiteen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, dat werkt op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Houd in acht dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 tot wel €1850,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Investering inclusief installatie: €1000,00 tot wel €2100,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1450,00 tot en met €2350,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Goeree-Overflakkee.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, pincode, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Goeree-Overflakkee (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Echter, als je het uitbesteed aan een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de bijgaande tabel bieden wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Goeree-Overflakkee. Zij hebben ervaring met merken als Sony en Networx. Of zoek door naar aanbieders en bedrijven in Hoeksche Waard, Dordrecht, Westvoorne en Brielle.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen 10 handige tips om de kans op inbraak in Goeree-Overflakkee te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Sirenes.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Goeree-Overflakkee vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een compleet en professionele alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In de regel kan je kiezen voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en EZVIZ, Foscam, Somfy, Bosch, TP-Link + Netamo, Arlo, Eufy, Hombli, Yale.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Goeree-Overflakkee?

De kosten van een slim alarmsysteem in Goeree-Overflakkee voor thuis liggen gemiddeld tussen de €450,00 en €1475,00. De daadwerkelijke prijs wordt beïnvloed door het soort systeem, de extra opties zoals camera’s of gasdetector, het aantal ruimtes, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij beweging, glasbreuk of rook zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er iets aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen bij een geverifieerd alarm D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 en +/- €50,00 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij onraad kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Bij een stil alarm hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en het vergroot de pakkans omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een mix van enkele losse camera’s, vanaf €250,00 p/stuk. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €425,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Goeree-Overflakkee.


Postcodegebied: 3240, 3241

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie