Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Stellendam

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Stellendam heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Middels onze uitgebreide keuzehulp vind je betrouwbare details over de soorten systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast verstrekken we op alarmsysteemcheck.nl toonaangevende beveiligingsbedrijven in Stellendam en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-stellendam

Alarminstallatie Stellendam laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij een foute beweging gaat het alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De centralist bekijkt de melding en neemt telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Stellendam? In het onderstaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op basis daarvan maak je een plan welke toegangsplekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, E-mail, SMS, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan kosteloos tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Stellendam en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiligingsspecialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven die ingelicht moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Stellendam?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in direct regio

Advies: Type beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Goeree-Overflakkee beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk zetten we het e.e.a. verder uiteen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Bovendien is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Investering inclusief montage: €750,00 oplopend tot €1850,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het onderhoud is minder complex, kent weinig storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarief inclusief installatie: €1250,00 tot +/- €1600,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1100,00 tot ongeveer €2550,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Stellendam.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, ID, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Stellendam (april 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In deze tabel bieden wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Stellendam. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als IIyama en Enforcer. Of zoek door naar installateurs en bedrijven in Goedereede, Ouddorp, Herkingen en Melissant.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden handig tips om de kans op inbraak in Stellendam te beperken. Lees ook meer info over Soorten alarminstallaties.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Stellendam vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders helpen jou met een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Dikwijls heb je de keuze voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, Somfy, D-Link, EZVIZ, Foscam of Netamo, Eve, Arlo, Hombli, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Stellendam?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Stellendam voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1425,00. De normale prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort systeem, de additionele services zoals camera’s of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de centralist direct wat de actuele status is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De medewerker van de meldkamer stelt woningeigenaren op de hoogte wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €17,50 en +/- €52,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een signalering krijg je direct een melding. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €225,00 per stuk. Zoek je een oplossing met HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €400,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Stellendam.


Postcodegebied: 3250, 3251

Plaats een reactie