Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ouddorp

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Ouddorp beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je meer gemoedsrust. Ook heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp bieden we betrouwbare details over de meest bekende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Daarnaast tonen wij op deze site een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Ouddorp en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-ouddorp

Alarminstallatie Ouddorp installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een bepaalde gebeurtenis. Bij verdachte omstandigheden wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker wordt jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De beveiliger controleert het signaal en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ouddorp? In het onderstaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Zo kom je erachter welke toegangsplekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: rookmelders, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, gasdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem is alles met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride oplossing een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, SMS, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling van de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Als laatste is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ouddorp en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Ouddorp?

Krijg verschillende offertes van vakmannen in jouw regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Goeree-Overflakkee beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals rookmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, bewegingsmelders, camerabewaking. Verder heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Houd in acht dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Investering inclusief montage: €800,00 tot €2050,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, minder storingsgevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijzen inclusief installatie: €975,00 oplopend tot €1950,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1600,00 tot €2050,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Ouddorp.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ouddorp (mei 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, ga je voor een speciaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de tabel hieronder check je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ouddorp. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Eurosafe en Marmitek. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Achthuizen, Ooltgensplaat, Goedereede en Stellendam.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Ouddorp te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Ouddorp vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een compleet en professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Mogelijk bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, EZVIZ, Foscam, D-Link, Bosch + Netamo, Eufy, Hombli, Eve, Yale.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Ouddorp?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Ouddorp voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 en €1100,00. De uiteindelijke prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, extra services zoals camera’s of CO2 melder, de grootte van de woning en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt de centralist direct wat er rondom het huis gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De operator stelt woningeigenaren op de hoogte bij overval, inbraak of brand. Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De extra kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 en €35,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij onraad kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Bij een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bekabelde analoge camera vanaf €200,00 p/stuk. Voorkeur voor de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €525,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Ouddorp.


Postcodegebied: 3253

Plaats een reactie