Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Herkingen

Door middel van een alarmsysteem in Herkingen is jouw woning dag en nacht beveiligd. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, beperkt de eventuele schade en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, rook of een gaslek. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je betrouwbare info over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook doorzoek je op dit portaal landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Herkingen en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-herkingen

Alarminstallatie Herkingen laten installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij beweging gaat vaak een luid alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In veel gevallen is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De centralist bekijkt de melding en probeert contact te leggen met de bewoners. Bij brand, inbraak of een overval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Herkingen? In het volgende stukje nemen we alle stappen met je door.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor weet je welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: rookmelders, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, waterdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm moeten er overal draden worden getrokken zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep, E-mail. Een interessante keuze is een professionele integratie met de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes vergelijken

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Herkingen en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist geeft altijd een goed instructie. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Herkingen?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installateurs in de buurt

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Goeree-Overflakkee kiezen voor alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, camerabewaking. Evenzeer moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, met units die werken met batterijen. Het is heel snel te installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarief inclusief montage: €650,00 – €1350,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijzen inclusief installatie: €950,00 tot +/- €1750,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bekabelde sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Investering inclusief aanleggen: €1500,00 tot en met €2400,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Herkingen.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, pincode, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Herkingen (juni 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het bijgaande overzicht bieden wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Herkingen. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als De Raat en Optex. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en leveranciers in Stellendam, Goedereede, Melissant en Dirksland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Herkingen te limiteren. Check ook extra informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Herkingen vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een complete alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Meestal kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en TP-Link, Bosch, Foscam, D-Link, EZVIZ & Netamo, Yale, Eve, Eufy, Hombli.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Herkingen?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Herkingen voor thuis liggen je tussen de €550,00 en €1150,00. De exacte prijs wordt beïnvloed door het type installatie, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij onraad en inbraak bekijkt de centralist direct wat er precies gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De beveiliger waarschuwt de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 en €47,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij detectie wordt er een melding afgegeven. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een set met analoge camera’s, vanaf €175,00 per stuk. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €450,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Herkingen.


Postcodegebied: 3249

Plaats een reactie