Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Tull en ’t Waal

Door middel van een alarmsysteem in Tull en ’t Waal is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een actieve alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij onraad en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Ook geeft het huisalarm ook een signaal af bij water (lekkage), brand en gas. Via onze adviseurs doorzoek je uitgebreide informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. Verder doorzoek je op deze pagina bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Tull en ’t Waal en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-tull-en-t-waal

Alarminstallatie Tull en ’t Waal plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch apparaat dat een melding zal versturen bij een bepaalde gebeurtenis. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een sirene af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Indien gewenst wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een specialist onderzoekt de melding en belt direct de bewoners of andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Tull en ’t Waal? In het onderstaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, waterdetectoren, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn meerdere type alarmen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, telefonische oproep, E-mail, lichtalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor extra service van de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Tull en ’t Waal en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De beveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Tull en ’t Waal?

Ontvang gratis offertes van installateurs in de buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Houten laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening, camerabewaking, rookmelders. Verder zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, de sensoren werken op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Investering inclusief montage: €650,00 tot €2000,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarieven inclusief installatie: €1200,00 tot wel €2100,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1300,00 tot ongeveer €2750,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Tull en ’t Waal.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, pincode, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Tull en ’t Waal (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door vakkundig installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de bijgaande tabel delen wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Tull en ’t Waal. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Wertheim en JAGO. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Zoelen, Kapel Avezaath, Schalkwijk en t Goy.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden 10 handige tips om de kans op inbraak in Tull en ’t Waal te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Draadloos alarmsysteem.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Tull en ’t Waal vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Utrecht zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die kunnen helpen bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In de regel heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, Somfy, EZVIZ, D-Link, Foscam + Yale, Eve, Arlo, Hombli, Eufy.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Tull en ’t Waal?

De kosten van een slim alarmsysteem in Tull en ’t Waal voor thuis liggen tussen de €450,00 en €1100,00. De uiteindelijke prijs wordt beïnvloed door het soort systeem, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, de grootte van de woning en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De centralist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een noodgeval Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De onkosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €12,50 & €37,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden krijg je direct een melding. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een systeem met digitale camera’s, vanaf €175,00 per stuk. Voorkeur voor haarscherp beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €475,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Tull en ’t Waal.


Postcodegebied: 3999

Plaats een reactie