Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Loon op Zand

Door het installeren van een alarmsysteem in Loon op Zand beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij een inbraak en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Daarnaast heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp tonen wij populaire details over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder verstrekken we op deze site bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Loon op Zand en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-loon-op-zand

Alarminstallatie Loon op Zand laten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een foute beweging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De beveiliger bekijkt de situatie en waarschuwt de betrokken klant. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Loon op Zand? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en kijk waar de risico’s het grootst zijn. Op deze manier markeer je welke deuren en ramen sensoren / detectoren moeten krijgen. Met het oog op inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen

  Er zijn diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, E-mail, geluidsalarm, SMS. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Loon op Zand en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen binnen een korte periode. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Loon op Zand?

Krijg verschillende offertes van beveiligingsbedrijven in de buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Heel veel mensen in de gemeente Loon op Zand hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, camerabewaking, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders. Daarbij moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Als laatste ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Vergeet niet dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 tot +/- €2150,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €1075,00 tot wel €1600,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De betrouwbaarheid is hoog, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bedrade onderdelen, op plekken waar geen bedrading ligt maak je gebruik van draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1100,00 – €2500,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief verschillende extra opties en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Loon op Zand.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pas, pincode, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Loon op Zand (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de onderstaande tabel tonen wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Loon op Zand. Zij kunnen je helpen met merken zoals Theben en Ajax. Of bekijk installateurs en bedrijven in s-Hertogenbosch, Heusden, Waalwijk en Alphen-Chaam.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. Hierna delen we goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Loon op Zand te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Seniorenalarm.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Loon op Zand vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Regelmatig werken zij met een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, EZVIZ, Somfy, Bosch, Foscam & Netamo, Yale, Hombli, Eve, Arlo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Loon op Zand?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Loon op Zand voor thuis liggen tussen de €500,00 en €1150,00. De totale prijs komt tot stand door welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of CO2 melder, het woonoppervlak, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er rondom het huis gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De operator zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijs van een alarmsysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en €45,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een sirene (een luid geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren zal er geen sirene afgaan, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een set met analoge camera’s, vanaf €300,00 p/stuk. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €425,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Loon op Zand.


Postcodegebied: 5175

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie