Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kaatsheuvel

Door middel van een alarmsysteem in Kaatsheuvel is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je een gerust en veilig gevoel. Ook zal het huisalarm afgaan bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp delen wij goede informatie over de meest populaire systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien bieden we op dit portaal mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Kaatsheuvel en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-kaatsheuvel

Alarminstallatie Kaatsheuvel laten installeren

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een signalering gaat het alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De beveiliger bekijkt wat er aan de hand is en neemt telefonisch contact op met de bewoners. Bij brand, inbraak of een overval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Kaatsheuvel? In ons speciale stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Aan de hand hiervan ontdek je welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als het gaat om inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: magneetcontacten, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij bekabelde installaties zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: geluidsalarm, E-mail, SMS, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor een standaard melding richting een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Afsluitend kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kaatsheuvel.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een geschikt moment op korte termijn. De specialist vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Kaatsheuvel?

Ontvang gratis offertes van vakmannen uit de regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer woningen in de gemeente Loon op Zand kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, camerabewaking. Daarnaast moet je in de basis kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Let erop dat batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 tot wel €1700,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €925,00 tot +/- €1750,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het is zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde sensors, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1100,00 tot €2100,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra comfort. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Kaatsheuvel.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, druppel, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kaatsheuvel (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de onderstaande tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kaatsheuvel. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Alphavision en Aten. Of klik door voor bedrijven en leveranciers in De Moer, Rosmalen, Waspik en Raamsdonk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we praktische tips om de opties voor inbraak in Kaatsheuvel te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Bewegingsmelder.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Kaatsheuvel vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een innovatieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Meestal kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, TP-Link, EZVIZ, D-Link, Bosch of Eve, Eufy, Yale, Hombli, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Kaatsheuvel?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Kaatsheuvel voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €600,00 en €1100,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij onraad en inbraak bekijkt de medewerker of er een dreigende situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een specialist zoekt meteen contact met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijs van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en +/- €32,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een signalering kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail, SMS. Als je kiest voor een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €275,00 per unit. Heb je liever haarscherp beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €375,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Kaatsheuvel.


Postcodegebied: 5170, 5171, 5172

Plaats een reactie