Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Moer

Door het installeren van een alarmsysteem in De Moer is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Tevens zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp vind je uitgebreide details over de soorten systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder check je hier toonaangevende beveiligingsbedrijven in De Moer en vind je slimme tips tegen inbraak.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-de-moer

Alarminstallatie De Moer plaatsen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij beweging slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In sommige situaties wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een expert kijkt de melding na en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de betrokken klant. Bij een overval, inbraak of brand worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in De Moer? In het bijgaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Op deze manier markeer je welke ingangen sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, rookmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn diverse type alarmeringen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, E-mail, geluidsalarm, lichtalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor extra service van de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Als laatste kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Moer en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De specialist legt precies uit hoe het systeem werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een goed alarmsysteem kopen in De Moer?

Ontvang gratis offertes van bedrijven uit jouw regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Loon op Zand houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking. Daarnaast heb je de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk zetten we het e.e.a. verder uiteen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, dat werkt op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 tot wel €2100,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Investering inclusief installatie: €1075,00 tot +/- €2050,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze componenten.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1950,00 tot ongeveer €2500,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in De Moer.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pas, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Moer (februari 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het overzicht hieronder bieden wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Moer. Zij werken met gangbare merken als CQR en Grothe. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Rosmalen, Vlijmen, Kaatsheuvel en Waspik.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden handig tips om de kans op inbraak in De Moer te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Sirenes.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf De Moer vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen faciliteren een intelligente alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In de regel kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, Somfy, TP-Link, EZVIZ + Eve, Netamo, Hombli, Eufy, Yale.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in De Moer?

De kosten van een goed alarmsysteem in De Moer voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €600,00 en €1400,00. De uiteindelijke prijs wordt beïnvloed door het type systeem (draadloos of bedraad), de additionele services zoals camerabeveiliging of gasmelder, de grootte van het huis, en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Wanneer er een melding binnenkomt analyseert een operator of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker neemt meteen contact op met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De extra kosten van een alarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 en +/- €40,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep, e-mail. In het geval van een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een combinatie van basis camera’s, vanaf €200,00 per aansluiting. Zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €500,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur De Moer.


Postcodegebied: 5176

Plaats een reactie