Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Sint Jansteen

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Sint Jansteen beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij een inbraak en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarnaast stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. Via onze adviseurs verstrekken we praktische informatie over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. In aanvulling hierop doorzoek je hier landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Sint Jansteen en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-sint-jansteen

Alarminstallatie Sint Jansteen installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch systeem dat een signaal geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij ongewone situaties gaat vaak een sirene af en krijg je in de app of per sms een melding. Indien gewenst is het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De medewerker kijkt de melding na en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Sint Jansteen? In het bijgaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders, magneetcontacten, bewegingsmelders, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De meest bekende types zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld huisalarm is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride product is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, lichtalarm, E-mail, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor extra service van de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Indien gewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer je adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Sint Jansteen en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen binnen een korte periode. De woningbeveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Sint Jansteen?

Vraag offertes op bij experts in de buurt

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Hulst gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening, buitensirene. Tevens moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Als laatste kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Grote nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat meer storingen kent.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijs inclusief montage: €825,00 tot wel €1500,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijzen inclusief installatie: €1150,00 – €2100,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt kies je voor bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1900,00 – €2000,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Sint Jansteen.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Sint Jansteen (juli 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de onderstaande tabel check je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Sint Jansteen. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Aritech en Lobeco. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Kapellebrug, Heikant, Westdorpe en Philippine.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Sint Jansteen te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Sint Jansteen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan bekend om een compleet en professionele alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In potentie kan je kiezen voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, Foscam, D-Link, Bosch, EZVIZ + Yale, Netamo, Eufy, Eve, Arlo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in Sint Jansteen?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Sint Jansteen voor thuis liggen gemiddeld tussen de €525,00 en €1000,00. De normale prijs hangt af van het type installatie, extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €22,50 & €52,50 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €275,00 per camera. Zoek je maximale veiligheid met HD camera’s om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €525,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Sint Jansteen.


Postcodegebied: 4564

Plaats een reactie