Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Boxmeer

Door middel van een alarmsysteem in Boxmeer kan je met een gerust hart de deur uit. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Je alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarnaast zal het huisalarm afgaan bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je goede details over de soorten systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Afsluitend bekijk je op alarmsysteemcheck.nl verschillende beveiligingsbedrijven in Boxmeer en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-boxmeer

Alarminstallatie Boxmeer laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker bekijkt de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Boxmeer? In het gedeelte hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis om erachter te komen waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Aan de hand hiervan markeer je welke toegangsplekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, rookmelders, bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Selecteer een type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld woningalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Als laatste is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Boxmeer en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De beveiliger hoe je het systeem in werking stelt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Boxmeer?

Krijg verschillende offertes van installatiebedrijven uit jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Land van Cuijk hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over afstandsbediening, rookmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, bewegingsmelders. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Aandachtspunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 tot +/- €1300,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De kans op een storing is minimaal, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Onkosten inclusief installatie: €975,00 tot €1650,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is zeer betrouwbaar, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bekabelde componenten, waar nog geen kabels getrokken zijn maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1500,00 tot en met €2950,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Boxmeer.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Boxmeer (februari 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In dit overzicht vind je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Boxmeer. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Mobiak S.A. en GPS Perimeter. Of bekijk verkooppunten en leveranciers Beugen, Sambeek, Vortum-Mullem en Groeningen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden populaire tips om de kans op inbraak in Boxmeer te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Meldkamer.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Boxmeer vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan bekend om een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Vaak heb je de keuze voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Foscam, Bosch, Somfy, EZVIZ, D-Link & Eve, Eufy, Yale, Netamo, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Boxmeer?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Boxmeer voor thuis liggen ongeveer tussen de €525,00 en €1125,00. De precieze prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, het aantal extra opties zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, het aantal kamers, en de jaarlijkse inspectie.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt controleert een centralist of er een dreigende situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent probeert bewoners meteen te bellen Bij een noodsituatie D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijs van een huisalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 & €30,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een foute beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een voordelige mogelijkheid is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €300,00 p/stuk. Heb je liever haarscherp beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Zoek dan naar een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €625,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Boxmeer.


Postcodegebied: 5830, 5831

Plaats een reactie