Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heikant

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Heikant is jouw woning dag en nacht beveiligd. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een eigen alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp vind je populaire details over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Tevens verstrekken we op dit portaal landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Heikant en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-heikant

Alarminstallatie Heikant laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektrisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij onraad en inbraak. Bij een foute beweging gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker van de meldkamer ziet direct wat de situatie is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heikant? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Daardoor ontdek je welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld woningalarm zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook E-mail, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Een interessante keuze is een standaard melding richting de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Afsluitend is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heikant.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren binnen een korte periode. De expert legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gebeld moeten worden bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Heikant?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installateurs in jouw buurt

Tips: Type beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Hulst laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, camerabewaking, rookmelders, meldkamer koppeling, buitensirene. Daarbij dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 oplopend tot €2250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarief inclusief installatie: €1000,00 tot wel €1650,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1800,00 tot wel €2500,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Heikant.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heikant (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel bekijk je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heikant. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als EATON en Nauta. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Clinge, Nieuw Namen, Kapellebrug en Sint Jansteen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Heikant te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Heikant vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die kunnen helpen bij het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een complete alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. In potentie kunnen ze jou ook helpen met extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, Somfy, Bosch, TP-Link, D-Link & Arlo, Hombli, Yale, Netamo, Eufy.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in Heikant?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Heikant voor thuis liggen je tussen de €575,00 en €1450,00. De daadwerkelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type installatie, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, de grootte van de woning en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij beweging, glasbreuk of rook bekijkt de medewerker of er een dreigende situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De operator zoekt meteen contact met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 & €50,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij verdachte omstandigheden kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep, e-mail. Bij een stil alarm zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een aantal slimme camera’s, vanaf €175,00 per aansluiting. Wil je maximale veiligheid met HD camera’s zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €425,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Heikant.


Postcodegebied: 4566

Plaats een reactie