Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Dinteloord

Door middel van een alarmsysteem in Dinteloord is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een eigen alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij een inbraak en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Eveneens waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkages. Met onze speciale keuzehulp delen wij betrouwbare details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook bekijk je op deze pagina bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Dinteloord en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-dinteloord

Alarminstallatie Dinteloord plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch waarschuwingssysteem dat een signaal geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een signalering zal het alarm worden geactiveerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt de melding en probeert contact te leggen met de klant (de bewoner). Bij een noodgeval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Dinteloord? In het onderstaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Zo ontdek je welke toegangsplekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit meerdere type alarmen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om de pakkans te vergroten heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan kosteloos diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Dinteloord en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De expert geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Dinteloord?

Bekijk actuele prijzen bij installatiebedrijven in jouw regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Steenbergen houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, buitensirene, afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders. Eveneens heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, met units die werken met batterijen. Het is heel snel te installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 oplopend tot €1400,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarieven inclusief installatie: €1225,00 tot ongeveer €2250,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade sensoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen neem je draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1500,00 – €1950,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Dinteloord.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, druppel, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Dinteloord (mei 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het overzicht hieronder vind je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Dinteloord. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Recommand en Xteq. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Sint Philipsland, Nieuw-Vossemeer, Lepelstraat en Halsteren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Dinteloord te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Dinteloord vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders helpen jou met een zeer veilige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In potentie werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Bosch, Foscam, EZVIZ, TP-Link, D-Link of Hombli, Eufy, Arlo, Netamo, Yale.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Dinteloord?

De kosten van een goed alarmsysteem in Dinteloord voor thuis liggen ongeveer tussen de €600,00 en €1250,00. De echte prijs is afhakelijk van het soort systeem, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, de grootte van het huis, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij onraad en inbraak checkt de centralist of er iets aan de hand is en of ze direct in actie moeten komen. Een agent stelt woningeigenaren op de hoogte bij een geverifieerd alarm Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De investering in een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 & €47,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij detectie kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, lichtalarm, e-mail, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €175,00 per aansluiting. Zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €625,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Dinteloord.


Postcodegebied: 4670, 4671

Plaats een reactie